Hogyan működik a TEDD+ADD önkéntességi program❓
A program alapja egy városépítő stratégiai játék, amelyet a TEDD+ADD applikáción keresztül bárki letölthet, és egyedülálló élményt nyer azáltal, hogy a virtuális térben megépítheti a saját Kecskemétjét 🏘 .
1️⃣. A játékosokat az applikáció időről időre – a fokozott játékélmény érdekében – küldetésre invitálja az offline világba ☀️, ahol az önkéntességi programban résztvevő civil szervezeteknél végezhetnek munkát. Cserébe megkapják az online játékban beváltható pontokat, amivel többet, jobban, gyorsabban építhetik fel városukat. Ezeket a pontokat egyúttal felajánlhatják adományként 🎁 is a játékban résztvevő 2️⃣. civil szervezetek által megjelölt célokra 🎯 , amelyeket az applikáció folyamatosan ismertet és frissít. A játék 3️⃣. résztvevői a támogatók (cégek, magánszemélyek), akik az applikáción keresztül folyamatosan nyomon tudják követni a civil szervezetek által megjelölt célok pontszámainak alakulását. A támogató az általa választott összeggel 💶 járulhat hozzá az adott civil szervezet célkitűzéseinek eléréséhez.
A TEDD+ADD program tehát a három szereplő (játékos, civil szervezetet, támogató) együttműködésére épül, és olyan win-win 🏆🏆szituációt teremt, amelynek mindannyian a nyertesei vagyunk!