Aktuális

Üdvözöljük

a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény


weboldalán!
 

 

Kecskeméti Tankerületi Központ

                       

a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet

Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola,

Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény 

Autizmus Centrum Általános Iskolája, Szakiskolája és Készségfejlesztő Iskolája 

 

általános iskolai intézményegység-vezető (magasabb vezető)

A Kecskemét Megyei Jogú Város közigazgatási területén a Tankerületi Központ által fenntartott az általános résztvevő tanulók részére az étkeztetést a Helyben Központosított Közbeszerzés alapján megkötött szerződés szerint az Első Kecskeméti Közétkeztetési Konzorcium tagjai, illetve a Sodexo Kft. szolgáltatják. Az étkezési feladatokat a szerződés alapján a szolgáltatók tanítási napok időtartama alatt naponta biztosítja. Az étkezés lebonyolításával kapcsolatos feladatokat Corvina Óvoda, Ferenczy Ida Óvoda és a Kálmán Lajos Óvoda látja el az alábbiak szerint:

Gazdasági vezető: Garaczi Józsefné 

 

 

Letöltés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iskolánk beszédjavító tagozata március 6-án, városi sétára invitálta a gyerekeket, szülőket és a pedagógusokat a Logopédia Európai Napján. Lufikkal felszerelkezve tették meg az utat a főtérig, ahol vidám gyermekdalokat adtak elő. Sokan voltak kíváncsiak a főtéri rendezvényre, ők választ is kaphattak a logopédiával kapcsolatos kérdéseikre a beszédjavító tagozat munkatársainak köszönhetően."

December 6.
Hogy mikor érkezett a Mikulás?
Botjának csilingelése visszhangzott az intézmény falain belül. Nyíltak az osztályajtók, izgalomtól pozsgás arcok üdvrivalgása jelezte az emeleten lévő tanulóknak is, hogy megérkezett a nagy szakállú. Krampusz (egy kolleganőnk) volt a segítője a sok-sok ajándék osztásában. Kicsik és nagyok is türelmesen várták, hogy ő hozzájuk is benyisson a Mikulás a Krampuszával.

December 5-én meglátogatta intézményünket a Gong Rádió Mikulása. Nagy csomagokkal érkezett. Kellett is segítség, hogy a sok finomság bekerüljön az intézmény falai közé. Minden gyermek kapott csoki mikulást, szaloncukrot, banánt, narancsot és süteményt. Gong Mikulást is elhalmozták a gyerekek az ajándéknak szánt rajzaikkal. Köszönjük a Gong Rádiónak és támogatóinak a boldog perceket!

Beszédjavító osztályaink csatlakoztak a PLÜSSMACIT MINDEN MENTŐAUTÓBA országos kezdeményezéshez. A macigyűjtés célja, hogy az ellátásra szoruló gyerekeket egy mackóval ajándékozzák meg a mentősök. Néhány nap alatt rengeteg maci gyűlt össze a beszédjavító tagozaton. Az összegyűlt ajándékokat, tanulóink, személyesen viszik el majd a mentőállomásra.

2016. szeptember 30-án Budapesten a Nem adom fel kávézóban az EDUTUS Főiskola Alumni rendezvényén táncolt az első osztályunk. A népi táncot önkéntesünk, Szűcs Viktória tanította be.

Oldalak

Feliratkozás Kezdőoldal hírcsatorna csatornájára