2012-ben a világon először mutatták be Barry Levinson 1988-as, Oscar-díjas filmjének, az Esőembernek színpadi adaptációját a Belvárosi Színházban.
A szerepére készülve Kulka János, producere révén jutott el az Autizmus Alapítványhoz, ahol később rendszeresen megfordult. A személyes találkozások révén sokat tanult az autizmussal élőkről, ezért is tudta olyan zseniálisan eljátszani Raymond Babbitet.
 
Az Autisták Országos Szövetsége az autizmus tiszteletbeli nagykövetének nevezte ki a színművészt, aki igyekszik méltón képviselni ezt az ügyet. Jótékonysági eseményeken vesz részt, kötelességének tartja felhívni a társadalom figyelmét az autizmussal élők világára, illetve nyitottabbá, érzékenyebbé és elfogadóbbá tenni embertársainkat.
Köszönetképpen, mielőbbi teljes gyógyulást kívánva az Autizmus Centrum tanulóiból és dolgozóiból alakult kis „társulat” egy dalt küldött a művész úrnak.
Abban a fantasztikus élményben lehetett részünk, hogy a kecskeméti Katona József Színház színpadán énekelhettünk, ahol a hangfelvétel, illetve erről egy amatőr videofelvétel készült.
 
Köszönet illeti a dal szerzőjét, s egyben szövegíróját az ötletért, a kivitelezésért és azért, hogy eljuttatta ezt a felvételt és vele együtt jó kívánságainkat Kulka János művész úrnak!

 

Íme, a felvétel:

https://www.youtube.com/watch?v=beBBKc5iRM0